Miere de Manuka 600+ 250g Pachet 2 borcane

Descriere de produs

Miere de Manuka MG 600+, 250g  Mierea de Manuka: Albinele culeg nectarul din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium), originar din Noua Zeelandă, iar din acest nectar prepară o miere de un portocaliu opac È™i cu gust uÈ™or caramelizat, de eucalipt. In cei peste 20 de ani de cercetare, Prof. Dr. Molan din Noua Zeelandă sau Prof. Thomas Henle de la Universitatea Dresden din Germania, atestă faptul că Mierea de Manuka are proprietăţi antibacteriene cu totul neobiÅŸnuite, ceea ce o califică pentru a fi folosită in scop medical. Beneficii:                                                                        Mierea de Manuka este indicata in:   Afectiuni Gastro – Intestinale Afectiuni ale Aparatului Respirator   Afectiuni ale Epidermei Afectiuni ale Cavitatii Bucale  Helicobacter Pylori  Stafilococ Auriu  Herpes  Paradontoza    Ulcer   Rinita  Psoriazis   CandidaBucala    Gastrita  Dureri in gat  Eczeme  Gingivita  Reflux Gastroesofagian   Astm  Arsuri  Afte  Halena Digestiva (miros neplacut in stomac)  Tuse Cronica/ Tabagica Intepaturi de insecte        Pneumonie  Alunite      Bronsita Cronica  Acuta  Acnee      100% RAW (nepasteurizat / netratat termic)  Produs DOAR in NOUA ZEELANDA, (in ariile izolate, fara poluare)    Nu contine organisme modificate genetic (GMO)    Este considerata cel mai puternic antibiotic natural DIN LUME     Stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator    Ambalajele nu contin substante BPA     Recomandări:   – Uz intern: febră, bronÈ™ită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecÈ›iuni parodontale, astm, astenie; distruge până È™i bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii È™i elimină placa dentară; potenÈ›ează acÈ›iunea radioterapiei în unele forme de cancer, etc.- Uz extern: plăgi chirurgicale È™i infectate, arsuri de gradul I È™i II, leziuni, eczeme, psoriazis, muÈ™cături de insecte, herpes.- Uz cosmetic: riduri, acnee, păr uscat.  Super eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice:   • Escherichia coli (E. coli)• Staphylococcus aureus (Staph infections)• Citrobacter freundii• Proteus mirabilis• Pseudomonas aeruginosa• Salmonella typhimurium• Streptococcus faecalis• Streptococcus pyogenes• Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac)• Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA)• Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)  Mod de administrare:   – Uz intern: 2 -3 linguriÈ›e pe zi dimineaÈ›a È™i seara, înainte de masă;- Uz extern: aplicaÈ›i direct pe piele È™i protejaÈ›i zona cu o compresă;- Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față È™i păr.   Componentele mierii de manuka:   Toate tipurile de miere conÈ›in o enzimă numită glucozoxidază. Această enzimă, care este introdusă în miere datorită albinelor, eliberează încet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic. Mierea de manuka are insa si alte componente care îi conferă calități antibacteriene exceptionale.   Mierea de manuka este o adevărată minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen È™i o altă componentă “non peroxidică”, care este mult mai puternică. Principalul compus al mierii de manuka este metilglioxalul (MG). MG este un component care se mai regăseÈ™te si în alte tipuri de miere, dar în cantități mult mai mici decat in mierea de manuka. ÃŽn mierea de manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regăseÈ™te în concentraÈ›ii foarte mari în nectarul florilor de manuka.Metilglioxalul este cel care conferă mierii de manuka excepÈ›ionala putere antibacteriană. Cu cât concenraÈ›ia de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic. *Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Scroll to Top