Miere de Manuka MG 300+, 250g Pachet 3 Borcane

Descriere de produs

Miere de Manuka MG 300+, 250g Mierea de manuka este o miere cu proprietati antibacteriene iesite din comun fiind cel mai puternic antibiotic natural cunoscut si avand uneori o eficienta chiar si de 50 de ori mai mare decat antibioticele obisnuite din farmacii.Este o miere delicioasă, densă, de culoare portocaliu inchis si un gust foarte aromat si usor caramelizat, cu proprietăți antioxidante importante È™i cu o putere antibacteriană iesita din comun, fiind de altfel cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Mierea de manuka este produsă doar în Noua Zeelandă, de către albinele care polenizează florile arbustului de Manuka, denumit È™tiinÈ›ific Leptospermum Scoparium din familia Myrtaceae. Recomandări: – Uz intern: febră, bronÈ™ită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecÈ›iuni parodontale, astm, astenie; distruge până È™i bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii È™i elimină placa dentară; potenÈ›ează acÈ›iunea radioterapiei în unele forme de cancer, etc.- Uz extern: plăgi chirurgicale È™i infectate, arsuri de gradul I È™i II, leziuni, eczeme, psoriazis, muÈ™cături de insecte, herpes.- Uz cosmetic: riduri, acnee, păr uscat. Super eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice: • Escherichia coli (E. coli)• Staphylococcus aureus (Staph infections)• Citrobacter freundii• Proteus mirabilis• Pseudomonas aeruginosa• Salmonella typhimurium• Streptococcus faecalis• Streptococcus pyogenes• Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac)• Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA)• Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE) Mod de administrare: – Uz intern: 2 -3 linguriÈ›e pe zi dimineaÈ›a È™i seara, înainte de masă;- Uz extern: aplicaÈ›i direct pe piele È™i protejaÈ›i zona cu o compresă;- Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față È™i păr. Componentele mierii de manuka: Toate tipurile de miere conÈ›in o enzimă numită glucozoxidază. Această enzimă, care este introdusă în miere datorită albinelor, eliberează încet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic. Mierea de manuka are insa si alte componente care îi conferă calități antibacteriene exceptionale. Mierea de manuka este o adevărată minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen È™i o altă componentă “non peroxidică”, care este mult mai puternică. Principalul compus al mierii de manuka este metilglioxalul (MG). MG este un component care se mai regăseÈ™te si în alte tipuri de miere, dar în cantități mult mai mici decat in mierea de manuka. ÃŽn mierea de manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regăseÈ™te în concentraÈ›ii foarte mari în nectarul florilor de manuka.Metilglioxalul este cel care conferă mierii de manuka excepÈ›ionala putere antibacteriană. Cu cât concentraÈ›ia de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic. *Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Scroll to Top