Miere de Manuka MGO 525+ 250g PURE GOLD

245,65 lei

Descriere de produs

Miracolul dulce al naturii

 

Mierea MANUKA este cultivata in zonele rurale nepoluate din Noua Zeelanda.

 

Populatia indoneziana Maori recunoaste activitatea unica a mierii de Manuka fiind folosita de-a lungul secolelor. Este recunoscuta in lume ca fiind cel mai puternic antibiotic natural. Cercetarile clinice au demonstrat ca in Mierea Manuka, methylglyoxalul este prezent in procent mult mai mare decat intr-o miere obisnuita , fiind testata in laborator, aprobat de Guvernul Noua Zeelanda pentru MGO (metilglyoxal dietetic)Aceasta miere respecta standardele MPI din Noua Zeelanda care identifica Mierea Manuka ca fiind autentica. Metilglioxal (MGO) este una din enzimele ce confera mierii de Manuka proprietatile sale unice antibacteriane. Acest nutrient se formeaza in mod natural in nectarul florilor de Manuka si este transferat automat in miere de catre albine.

 

Acest component este deosebit de eficace impotriva bacteriilor rezistente la antibiotice, inclusiv Staphylococcus aureus si Helicobacter pylori. Mierea Manuka are proprietati antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice. De asemenea, intareste sistemul imunitar, este foarte eficient in tratarea si vindecarea ranilor datorita efectului antibacterian, ajuta la regenerarea pielii. Mierea Manuka contine antioxidanti care distrug radicalii liberi din organism.

 

Mierea Manuka poate fi utilizata pentru următoarele afectiuni: Raceli, dureri de gat, simptome de gripa, taieturi, arsuri, ulcere ale pielii, plagi chirurgicale si infectate, infectii ale pielii, acnee, riduri, herpes, eczeme, cicatrici, otita, conjunctivita, ulcer gastric, boala de reflux gastro-esofagian, gastrita, gingivita, placi dentare, raceli cronice, sindrom de colon iritabil, colita ulcerativa, infectii faringiene.
Cercetările au dovedit ca Mierea de Manuka este eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice: Helicobacter pylori (bacteria responsabila de ulcerul peptic), Staphylococcus aureus, Methicillin resistant, Streptococcus pyogenes, Escherichia coli, Citrobacter freundii, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium, Streptococcus faecalis, Vanocomycin resistant enterococci.

 

Cum alegi Mierea de Manuka, in functie de afectiunea pe care trebuie sa o tratezi?

 

Cel mai important lucru atunci cand vrei sa alegi Mierea de Manuka este sa tii cont de istoria afectiunii pe care vrei sa o tratezi sau motivul pentru care vrei sa administrezi aceasta miere. Nu există o reteta standard pentru ca fiecare corp reactioneaza diferit. De aceea,  daca nu gasiti un medic specialist care sa recomande mierea cu un anumit nivel de activitate potrivit pentru afectiunea pe care doriti sa o tratati va puteti ghida dupa standardele propuse de producatori. Este important sa stiti daca afectiunea este cronica sau nu si daca ai administrat deja o perioada antibiotice puternice.

 

MGO 85+ Nivel de întreținere – indicata pentru sistemul imunitar in diferite afectiuni usoare si de scurta durata

 

MGO 300+ Nivel cu activitate ridicata- in cazul afectiunilor acute sau cronice care sunt rezistente la tratamente

 

MGO 525+ Nivel cu activitate foarte ridicata – in cazul infectiilor foarte rezistente

 

Mod de Administrare:

 

Uz intern – O lingura pe zi cu o ora inainte de masa.

 

Uz extern- Aplicat direct pe piele si protejat cu o compresa

 

Uz cosmetic- ingredient in diferite masti cosmetice

 

A se pastra la temperatura camerei. Miere se poate cristaliza in mod natural. Evitatdepozitarea la lumina directa a soarelui. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. Nerecomandat copiilor sub 1 an.

 

Tara de provenienta: Noua Zeelanda

Valori nutritionale per 100g

  • Energie (kj/kcal): 1375/329
  • Grasimi: <0,1 g
  • din care acizi grasi saturati: <0.1g
  • Carbohidrati: 78.5g
  • din care zaharuri: 76.2g
  • Proteine: 0.2g
  • Sare: urme
Scroll to Top