Miere de Manuka MGO 600+ ( UMF 16+) 250 gr Watson & Son

Descriere de produs

Miere de Manuka MGO 600+ ( UMF 16+) 250 gr Watson & Son Beneficii miere de Manuka:  Proprietati puternice antibacteriene, antivirale, antimicrobiene, antioxidante, antifungice, antiseptice si antibiotice;  Poate fi utilizata atat pentru uz intern,cat si pentru uz extern, avand beneficii miraculoase variate;  Remediu natural pentru acnee, arsuri minore, eczeme, rani si pentru orice alta afectiune a pielii;  Consumata in mod constant poate furniza energia si forta necesara zilnica;  Amelioreaza simptomele de reflux gastric, senzatia de arsura la stomac si imbunatateste digestia;  Sustine si protejeaza sistemul imunitar datorita proprietatilor sale;  Mierea de manuka este un antiinflamator puternic, care lupta impotriva racelilor, durerilor in gat si infectiilor respiratorii;   Super eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice: • Escherichia coli (E. coli) • Staphylococcus aureus (Staph infections) • Citrobacter freundii • Proteus mirabilis • Pseudomonas aeruginosa • Salmonella typhimurium • Streptococcus faecalis • Streptococcus pyogenes • Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac) • Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) • Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)    Recomandări: – Uz intern: febră, bronÈ™ită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecÈ›iuni parodontale, astm, astenie; distruge până È™i bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii È™i elimină placa dentară; potenÈ›ează acÈ›iunea radioterapiei în unele forme de cancer, etc. – Uz extern: plăgi chirurgicale È™i infectate, arsuri de gradul I È™i II, leziuni, eczeme, psoriazis, muÈ™cături de insecte, herpes. – Uz cosmetic: riduri, acnee, păr uscat.   Mod de administrare: – Uz intern: 2 -3 linguriÈ›e pe zi dimineaÈ›a È™i seara, înainte de masă; – Uz extern: aplicaÈ›i direct pe piele È™i protejaÈ›i zona cu o compresă; – Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față È™i păr.     Standardul Molan Gold: Molan Gold Standard este o marca folosita de Watson and Son ca marker al continutului de metilglioxal in Mierea de Manuka. Molan Gold Standard este o marca certificata de Guvern care asigura puritatea si calitatea de methylglyoxal gasita in aceasta Miere de Manuka. Acest standard ofera consumatorilor de Miere de Manuka increderea deplina ca produsul cumparat este autentic. Produsele Watson and Son sunt testate si certificate de catre un laborator acreditat din Noua Zeelanda in conformitate cu standardul ISO17025. Standardul Molan a fost dezvoltat si numit de Dr. Peter Molan, care este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni oameni de stiinta care au studiat beneficiile Mierii de Manuka. Dr. Molan a inceput sa studieze Mierea de Manuka din anul 1981, publicand numeroase lucrari bine cunoscute in reviste stiintifice internationale. Există doar un singur standard care guvernează mierea de Manuka în Noua Zeelandă. Acest standard a fost stabilit de guvernul din Noua Zeelandă prin intermediul Ministerului Industriilor Primare (MPI). Standardul este denumit Manuka Honey Science definition (definiÈ›ia ȘtiinÈ›ei Mierii de Manuka), care a fost pus în aplicare cu scopul de a autentifica È™i defini mierea de Manuka din Noua Zeelandă. Acest standard oferă o asigurare țărilor exportatoare cu privire la faptul că primesc o miere autentică de Manuka. InformaÈ›ii de bază Toate tipurile de miere prezintă proprietăți antibacteriene. Caracteristica antibacteriană a mierii este atribuită prezenÈ›ei de peroxid de hidrogen – un produs secundar al defalcării glucozei prin oxidaza glucozei, o enzimă care este prezentă în mod natural în miere. Peroxidul de hidrogen este sensibil la lumină È™i se descompune rapid atunci când este expus la lumină sau căldură. Mierea de Manuka este specială deoarece s-a descoperit că, după neutralizarea peroxidului de hidrogen, ea continuă să prezinte proprietăți antibacteriene. Acest lucru a fost menÈ›ionat ca activitate non-peroxidică (NPA), care ulterior a fost atribuită prezenÈ›ei de Metilglioxal (MGO). Metodologia explicată Toată mierea etichetată ca miere de Manuka pentru export, trebuie să fie testată de către un laborator acreditat de MPI, pentru a asigura respectarea definiÈ›iei mierii de Manuka. DefiniÈ›ia oficială a mierii de Manuka din Noua Zeelandă este alcătuită dintr-o combinaÈ›ie de cinci atribute (patru markeri chimici din nectar È™i un marker ADN de la polenul de Manuka). Acest lucru îi permite industriei să: separe mierea de Manuka de alte tipuri de miere să o identifice ca fiind miere de Manuka monofloră sau miere de Manuka polifloră (miere care include Manuka, dar include, de asemenea È™i nectar colectat de albine din alte surse florale). ÃŽn plus față de acest standard, societățile de miere de Manuka pot alege, de asemenea, să includă È™i alte sisteme de clasificare pe etichetele lor, cu condiÈ›ia ca menÈ›iunile să fie adevărate, exacte È™i fără să inducă în eroare în nici un fel. Cel mai bun mod de a È™ti dacă o miere de Manuka este autentică, este să ne asigurăm că pe etichetă este înscris „Ambalat în Noua Zeelandă”, deoarece acest aspect certifică faptul că a fost supusă regimului strict de testare al MPI È™i îndeplineÈ™te definiÈ›ia È™i standardele necesare. Există mai multe sisteme de clasificare diferite utilizate în piață, cele mai importante precum È™i o scurtă explicaÈ›ie pentru fiecare, fiind enumerate mai jos. MGO – metilglioxal Metilglioxalul (MGO) este un compus care apare din punct de vedere organic, descoperit în mierea de Manuka. MGO provine din compusul dihidroxiacetonă (DHA), care este prezent în nectarul florilor de Manuka, în proporÈ›ii diferite. DHA este transformat în mod natural în MGO în timpul producÈ›iei de miere în stup È™i în mierea de Manuka proaspăt extrasă. ÃŽn timp ce majoritatea tipurilor de miere conÈ›ine cantități mici de MGO, mierea de Manuka conÈ›ine niveluri mult mai ridicate. MGO este în prezent cel mai frecvent sistem de clasificare pe piață. Nu este o marcă comercială, astfel că orice societate poate alege să adopte acest sistem de clasificare. Spectrul de clasificare porneÈ™te de la un nivel de 30+ (miere polifloră de Manuka) È™i poate ajunge până la 1100+ (25+). MGO este cel mai bun indicator al eficacității mierii de Manuka. MGS – Molan Gold Standard Standardul Molan Gold (MGS) evaluează compusul natural Metilglioxal (MGO) descoperit în mierea de Manuka. Acest standard a fost dezvoltat È™i denumit după omul de È™tiință Dr. Peter Molan, care a descoperit proprietățile anti-bacteriene speciale în mierea de Manuka. MGS clasifică mierea de Manuka pe o scară de la 5+ până la 25+ È™i se corelează cu diferite nivele naturale de MGO descoperite în mierea de Manuka È™i asigură puritatea È™i calitatea. Marca comercială MGS este deÈ›inută de Oha Honey, iar utilizarea sa a fost aprobată de MPI. UMF – (Unique Manuka Factor) Factorul Unic Manuka UMF este o marcă comercială deÈ›inută de AsociaÈ›ia Mierii de Manuka cu Factor Unic (UMFHA). UMFHA nu este un organism de guvernare privind reglementarea mierii de Manuka, este o organizaÈ›ie comercială cu membri voluntari, în cadrul căreia membrii plătesc o taxă de licență pentru utilizarea mărcii comerciale UMF. Acest sistem de clasificare măsoară nivelurile de DHA È™i MGO È™i testează prezenÈ›a leptosperinei. Cifrele utilizate variază de la un 5+ la 25+. K Factor KFactor este un sistem de clasificare creat È™i utilizat exclusiv de Wedderspoon. Metodologia acestui sistem se bazează pe măsurarea nivelului de polen din mierea de Manuka, iar cifrele acestuia 12+, 16+ È™i 22+ reprezintă diferite niveluri de polen din mierea de Manuka (adică 65%, 75% È™i 90%). Sistemul de clasificare KFactor este destul de diferit față de UMF si MGO. Acesta măsoară markeri, cum ar fi puritatea, enzimele vii, peste 250 de compuÈ™i chimici, DHA, cantitățile de polen, nivelurile pH-ului, nivelurile de antioxidanÈ›i È™i compuÈ™i fenolici. Sistemul de clasificare KFactor nu măsoară nivelurile de MGO, NPA sau al leptosperinei. Există probleme cunoscute în jurul utilizării cantității de polen pentru a măsura calitatea mierii de Manuka. Mierea de Kanuka (care este foarte similară cu Manuka dar fără MGO) are polen identic È™i, prin urmare, nu pot fi distinse prin această metodă de testare. Activitate Bioactivă/Activă/Totală Unele societăți comercializează mierea de Manuka pe baza activității bioactive, active sau totale, care are la bază atât activitatea peroxidului de hidrogen cât È™i inactivitatea peroxidului de hidrogen. Deoarece peroxidul de hidrogen se degradează rapid, nivelul bioactiv al mierii poate fi foarte instabil. Acest lucru poate însemna că afirmaÈ›iile cu privire la activitatea bioactivă, activă È™i totală, pot fi nefiabile È™i uÈ™or înÈ™elătoare. Clasificarea OHA Honey Când borcanul dumneavoastră de miere Oha Honey poartă clasificarea Certificată MGO sau Standardul Molan Gold, puteÈ›i fi sigur că ceea ce cumpăraÈ›i, a fost testat riguros pentru conÈ›inutul său de metilglioxal È™i certificat de către un laborator acreditat complet independent din Noua Zeelandă, în conformitate cu standardul ISO17025. Un certificat de laborator pentru orice lot de miere de Manuka Oha este disponibil la cerere. Noi utilizăm Standardul Molan Gold pentru a oferi clienÈ›ilor noÈ™tri încrederea totală că produsele achiziÈ›ionate deÈ›in o evaluare exactă, pe bază È™tiinÈ›ifică, a conÈ›inutului de metilglioxal menÈ›ionat. Tabelul înscris în pagina următoare prezintă corelaÈ›ia dintre MGS È™i MGO în comparaÈ›ie cu UMF. Corelarea sistemului de clasificare MGO (mg / kg) UMF MGS MGO (mg / kg) ≥83 5+ 5+ ≥100 ≥182 8+ 8+ ≥200 ≥263 10+ 10+ ≥300 ≥356 12+ 12+ ≥400 ≥572 16+ 16+ ≥600 ≥696 18+ 18+ ≥700 ≥829 20+ 20+ ≥800 Pentru mai multe detalii puteti vizualiza siteul oficial: https://www.mgs.org.nz/

Scroll to Top