Miere Manuka RAW MGO 100+, 250g Nelson

Descriere de produs

Miere Manuka RAW MGO 100+, 250g Nelson – Mierea de manuka este o miere cu proprietati antibacteriene iesite din comun fiind cel mai puternic antibiotic natural cunoscut si avand uneori o eficienta chiar si de 50 de ori mai mare decat antibioticele obisnuite din farmacii. - Este o miere delicioasă, densă, de culoare portocaliu inchis si un gust foarte aromat si usor caramelizat, cu proprietăți antioxidante importante È™i cu o putere antibacteriană iesita din comun, fiind de altfel cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Mierea de manuka este produsă doar în Noua Zeelandă, de către albinele care polenizează florile arbustului de Manuka, denumit È™tiinÈ›ific Leptospermum Scoparium din familia Myrtaceae. - Este cel mai puternic adjuvant natural din lume pentru refluxul gastroesofagian, ulcer, gastrita, halena digestiva (miros neplacut in stomac), rinita, dureri in gat, astm, tuse cronica/tabagica, pneumonie, bronsita cronica acuta, herpes, psoriazis, eczeme, arsuri, intepaturi de insecte, alunite, acnee, paradontoza, candida bucala, gingivita, afte.   Super eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice:  • Escherichia coli (E. coli);• Staphylococcus aureus (Staph infections);• Citrobacter freundii;• Proteus mirabilis;• Pseudomonas aeruginosa;• Salmonella typhimurium;• Streptococcus faecalis;• Streptococcus pyogenes;• Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac);• Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA);• Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE). Componentele mierii de manuka: Toate tipurile de miere conÈ›in o enzimă numită glucozoxidază. Această enzimă, care este introdusă în miere datorită albinelor, eliberează încet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic. Mierea de manuka are insa si alte componente care îi conferă calități antibacteriene exceptionale. Mierea de manuka este o adevărată minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen È™i o altă componentă “non peroxidică”, care este mult mai puternică. Principalul compus al mierii de manuka este metilglioxalul (MG). MG este un component care se mai regăseÈ™te si în alte tipuri de miere, dar în cantități mult mai mici decat in mierea de manuka. ÃŽn mierea de manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regăseÈ™te în concentraÈ›ii foarte mari în nectarul florilor de manuka.Metilglioxalul este cel care conferă mierii de manuka excepÈ›ionala putere antibacteriană. Cu cât concenraÈ›ia de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic. Â

Scroll to Top