Pachet Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 500 g Watson & Son + Laptisor de Matca Pur Bio Apivitalis 100 g

Descriere de produs

Pachet Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 500 g Watson & Son + Laptisor de  Matca Pur Bio Apivitalis 100 g  Descriere:   Beneficii miere de Manuka:  Proprietati puternice antibacteriene, antivirale, antimicrobiene, antioxidante, antifungice, antiseptice si antibiotice;  Poate fi utilizata atat pentru uz intern,cat si pentru uz extern, avand beneficii miraculoase variate;  Remediu natural pentru acnee, arsuri minore, eczeme, rani si pentru orice alta afectiune a pielii;  Consumata in mod constant poate furniza energia si forta necesara zilnica;  Amelioreaza simptomele de reflux gastric, senzatia de arsura la stomac si imbunatateste digestia;  Sustine si protejeaza sistemul imunitar datorita proprietatilor sale;  Mierea de manuka este un antiinflamator puternic, care lupta impotriva racelilor, durerilor in gat si infectiilor respiratorii;   Super eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice: • Escherichia coli (E. coli) • Staphylococcus aureus (Staph infections) • Citrobacter freundii • Proteus mirabilis • Pseudomonas aeruginosa • Salmonella typhimurium • Streptococcus faecalis • Streptococcus pyogenes • Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac) • Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) • Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)    Recomandări: – Uz intern: febră, bronÈ™ită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecÈ›iuni parodontale, astm, astenie; distruge până È™i bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii È™i elimină placa dentară;  – Uz extern: plăgi chirurgicale È™i infectate, arsuri de gradul I È™i II, leziuni, eczeme, psoriazis, muÈ™cături de insecte, herpes. – Uz cosmetic: riduri, acnee, păr uscat.   Mod de administrare: – Uz intern: 2 -3 linguriÈ›e pe zi dimineaÈ›a È™i seara, înainte de masă; – Uz extern: aplicaÈ›i direct pe piele È™i protejaÈ›i zona cu o compresă; – Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față È™i păr.     Standardul Molan Gold: Molan Gold Standard este o marca folosita de Watson and Son ca marker al continutului de metilglioxal in Mierea de Manuka. Molan Gold Standard este o marca certificata de Guvern care asigura puritatea si calitatea de methylglyoxal gasita in aceasta Miere de Manuka. Acest standard ofera consumatorilor de Miere de Manuka increderea deplina ca produsul cumparat este autentic. Produsele Watson and Son sunt testate si certificate de catre un laborator acreditat din Noua Zeelanda in conformitate cu standardul ISO17025. Standardul Molan a fost dezvoltat si numit de Dr. Peter Molan, care este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni oameni de stiinta care au studiat beneficiile Mierii de Manuka. Dr. Molan a inceput sa studieze Mierea de Manuka din anul 1981, publicand numeroase lucrari bine cunoscute in reviste stiintifice internationale. Există doar un singur standard care guvernează mierea de Manuka în Noua Zeelandă. Acest standard a fost stabilit de guvernul din Noua Zeelandă prin intermediul Ministerului Industriilor Primare (MPI). Standardul este denumit Manuka Honey Science definition (definiÈ›ia ȘtiinÈ›ei Mierii de Manuka), care a fost pus în aplicare cu scopul de a autentifica È™i defini mierea de Manuka din Noua Zeelandă. Acest standard oferă o asigurare țărilor exportatoare cu privire la faptul că primesc o miere autentică de Manuka. InformaÈ›ii de bază Toate tipurile de miere prezintă proprietăți antibacteriene. Caracteristica antibacteriană a mierii este atribuită prezenÈ›ei de peroxid de hidrogen – un produs secundar al defalcării glucozei prin oxidaza glucozei, o enzimă care este prezentă în mod natural în miere. Peroxidul de hidrogen este sensibil la lumină È™i se descompune rapid atunci când este expus la lumină sau căldură. Mierea de Manuka este specială deoarece s-a descoperit că, după neutralizarea peroxidului de hidrogen, ea continuă să prezinte proprietăți antibacteriene. Acest lucru a fost menÈ›ionat ca activitate non-peroxidică (NPA), care ulterior a fost atribuită prezenÈ›ei de Metilglioxal (MGO). Metodologia explicată Toată mierea etichetată ca miere de Manuka pentru export, trebuie să fie testată de către un laborator acreditat de MPI, pentru a asigura respectarea definiÈ›iei mierii de Manuka. DefiniÈ›ia oficială a mierii de Manuka din Noua Zeelandă este alcătuită dintr-o combinaÈ›ie de cinci atribute (patru markeri chimici din nectar È™i un marker ADN de la polenul de Manuka). Acest lucru îi permite industriei să: separe mierea de Manuka de alte tipuri de miere să o identifice ca fiind miere de Manuka monofloră sau miere de Manuka polifloră (miere care include Manuka, dar include, de asemenea È™i nectar colectat de albine din alte surse florale). ÃŽn plus față de acest standard, societățile de miere de Manuka pot alege, de asemenea, să includă È™i alte sisteme de clasificare pe etichetele lor, cu condiÈ›ia ca menÈ›iunile să fie adevărate, exacte È™i fără să inducă în eroare în nici un fel. Cel mai bun mod de a È™ti dacă o miere de Manuka este autentică, este să ne asigurăm că pe etichetă este înscris „Ambalat în Noua Zeelandă”, deoarece acest aspect certifică faptul că a fost supusă regimului strict de testare al MPI È™i îndeplineÈ™te definiÈ›ia È™i standardele necesare. Există mai multe sisteme de clasificare diferite utilizate în piață, cele mai importante precum È™i o scurtă explicaÈ›ie pentru fiecare, fiind enumerate mai jos. MGO – metilglioxal Metilglioxalul (MGO) este un compus care apare din punct de vedere organic, descoperit în mierea de Manuka. MGO provine din compusul dihidroxiacetonă (DHA), care este prezent în nectarul florilor de Manuka, în proporÈ›ii diferite. DHA este transformat în mod natural în MGO în timpul producÈ›iei de miere în stup È™i în mierea de Manuka proaspăt extrasă. ÃŽn timp ce majoritatea tipurilor de miere conÈ›ine cantități mici de MGO, mierea de Manuka conÈ›ine niveluri mult mai ridicate. MGO este în prezent cel mai frecvent sistem de clasificare pe piață. Nu este o marcă comercială, astfel că orice societate poate alege să adopte acest sistem de clasificare. Spectrul de clasificare porneÈ™te de la un nivel de 30+ (miere polifloră de Manuka) È™i poate ajunge până la 1100+ (25+). MGO este cel mai bun indicator al eficacității mierii de Manuka. MGS – Molan Gold Standard Standardul Molan Gold (MGS) evaluează compusul natural Metilglioxal (MGO) descoperit în mierea de Manuka. Acest standard a fost dezvoltat È™i denumit după omul de È™tiință Dr. Peter Molan, care a descoperit proprietățile anti-bacteriene speciale în mierea de Manuka. MGS clasifică mierea de Manuka pe o scară de la 5+ până la 25+ È™i se corelează cu diferite nivele naturale de MGO descoperite în mierea de Manuka È™i asigură puritatea È™i calitatea. Marca comercială MGS este deÈ›inută de Oha Honey, iar utilizarea sa a fost aprobată de MPI. UMF – (Unique Manuka Factor) Factorul Unic Manuka UMF este o marcă comercială deÈ›inută de AsociaÈ›ia Mierii de Manuka cu Factor Unic (UMFHA). UMFHA nu este un organism de guvernare privind reglementarea mierii de Manuka, este o organizaÈ›ie comercială cu membri voluntari, în cadrul căreia membrii plătesc o taxă de licență pentru utilizarea mărcii comerciale UMF. Acest sistem de clasificare măsoară nivelurile de DHA È™i MGO È™i testează prezenÈ›a leptosperinei. Cifrele utilizate variază de la un 5+ la 25+. K Factor KFactor este un sistem de clasificare creat È™i utilizat exclusiv de Wedderspoon. Metodologia acestui sistem se bazează pe măsurarea nivelului de polen din mierea de Manuka, iar cifrele acestuia 12+, 16+ È™i 22+ reprezintă diferite niveluri de polen din mierea de Manuka (adică 65%, 75% È™i 90%). Sistemul de clasificare KFactor este destul de diferit față de UMF si MGO. Acesta măsoară markeri, cum ar fi puritatea, enzimele vii, peste 250 de compuÈ™i chimici, DHA, cantitățile de polen, nivelurile pH-ului, nivelurile de antioxidanÈ›i È™i compuÈ™i fenolici. Sistemul de clasificare KFactor nu măsoară nivelurile de MGO, NPA sau al leptosperinei. Există probleme cunoscute în jurul utilizării cantității de polen pentru a măsura calitatea mierii de Manuka. Mierea de Kanuka (care este foarte similară cu Manuka dar fără MGO) are polen identic È™i, prin urmare, nu pot fi distinse prin această metodă de testare. Activitate Bioactivă/Activă/Totală Unele societăți comercializează mierea de Manuka pe baza activității bioactive, active sau totale, care are la bază atât activitatea peroxidului de hidrogen cât È™i inactivitatea peroxidului de hidrogen. Deoarece peroxidul de hidrogen se degradează rapid, nivelul bioactiv al mierii poate fi foarte instabil. Acest lucru poate însemna că afirmaÈ›iile cu privire la activitatea bioactivă, activă È™i totală, pot fi nefiabile È™i uÈ™or înÈ™elătoare. Clasificarea OHA Honey Când borcanul dumneavoastră de miere Oha Honey poartă clasificarea Certificată MGO sau Standardul Molan Gold, puteÈ›i fi sigur că ceea ce cumpăraÈ›i, a fost testat riguros pentru conÈ›inutul său de metilglioxal È™i certificat de către un laborator acreditat complet independent din Noua Zeelandă, în conformitate cu standardul ISO17025. Un certificat de laborator pentru orice lot de miere de Manuka Oha este disponibil la cerere. Noi utilizăm Standardul Molan Gold pentru a oferi clienÈ›ilor noÈ™tri încrederea totală că produsele achiziÈ›ionate deÈ›in o evaluare exactă, pe bază È™tiinÈ›ifică, a conÈ›inutului de metilglioxal menÈ›ionat. Tabelul înscris în pagina următoare prezintă corelaÈ›ia dintre MGS È™i MGO în comparaÈ›ie cu UMF. Corelarea sistemului de clasificare MGO (mg / kg) UMF MGS MGO (mg / kg) ≥83 5+ 5+ ≥100 ≥182 8+ 8+ ≥200 ≥263 10+ 10+ ≥300 ≥356 12+ 12+ ≥400 ≥572 16+ 16+ ≥600 ≥696 18+ 18+ ≥700 ≥829 20+ 20+ ≥800 Laptisor de matca - elixirul tineretii noastre Beneficii:   Rezistenţă la efort (examene, competiÅ£ii sportive);  Tonifiant psihic, sexual ÅŸi intelectual;  Refacerea organismului după intervenÅ£ii chirurgicale ÅŸi tratamente agresive;  Menopauză ÅŸi anemii;  Reface celulele nervoase;  Reduce colesterolul din sânge;  Contribuie la metabolismul celular. Laptisorul de matca pur este o substanta alb-galbuie de consistenta vascoasa, secretata de glandele cefalice (glandele hipofaringiene si glandele mandibulare) ale albinelor si constituie regimul de hrana exclusiv al reginelor pe toata durata de viata a acestora. Ingrediente: laptisor de matca pur Laptisorul de matca pur de la Api Vitalis este un produs biologic exceptional, avand urmatoarea compozitie:  – Apa (in jurul valorii de 66%);- Glucide (15%), in special fructoza si glucoza; – Protide (intre 13% si 18%), mai ales proteine, peptide si factori de crestere. O mare parte din protide este reprezentata de aminoacizi in stare libera sau compusa. De asemenea, laptisorul de matca, pe langa continutul mare de aminoacizi, contine mai ales 8 aminoacizi esentiali pe care organismul nostru nu-i poate sintetiza, cu toate ca ei sunt necesari intr-o alimentatie zilnica echilibrata. Acestia sunt: izoleucina, leucina, lisina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofan si valina.- Acizi grasi in diverse forme (intre 3% si 6%);- Minerale (1,5%) si oligoelemente cum ar fi: calciul, cupru, fier, magneziu, fosfor, potasiu, siliciu, sodiu si sulf.- Vitaminele A, C, D, E, printre cele mai importante ca si proportie fiind cele din grupa B, toate fiind prezente in cantitati importante. Laptisorul de matca este produsul natural cel mai bogat in vitamina B5 (vitamina antistres), indispensabila pentru buna desfasurare a unor numeroase functii organice.- Acid 10 HDA (substanta prezenta exclusiv in laptisorul de matca, cu efect antiviral, antibacterian si imuno-regulator).- Acetilcolina (neurotransmitator la nivelul sistemului nervos central si periferic, laptisorul de matca fiind singura sursa naturala pentru acest compus).   Aceasta compozitie deosebit de bogata constituie un concentrat nutritiv uimitor, foarte complex, care permite o dezvoltare rapida a larvelor de albina. De asemenea, un fapt cu totul extraordinar este ca reginele, hranite pe durata intregii lor existente exclusiv cu aceasta substanta, se dezvolta mult mai repede si au o durata de viata de 5-6 ani, comparativ cu albinele lucratoare care au o viata activa de aproximativ 45 de zile. Si este demn de retinut ca in tot acest interval de 5-6 ani, regina depune peste 2000 de oua zilnic. Laptisorul de matca pur de la Api Vitalis este certificat bio, nu contine pesticide, antibiotice sau alte substante chimice. De asemenea, este singurul produs de acest gen din Romania care este ambalat intr-un laborator certificat, in conditii sterile de stricta igiena, in atmosfera controlata, in lipsa oxigenului. Doar prin acest procedeu de dozare Laptisorul de matca pur Bio isi mentine compozitia fizico-chimica si proprietatile terapeutice pe durata intregului termen de valabilitate, spre deosebire de metoda clasica, unde prezenta oxigenului poate determina modificarea sau pierderea unor proprietati esentiale. Pe langa metoda speciala de ambalare, pentru o si mai mare siguranta, produsul a fost introdus intr-o cutie izoterma din polistiren, pentru a fi ferit de variatiile de temperatura.Toate acestea confera certitudinea ca Laptisorul de matca pur de la Api Vitalis va ajunge la consumator in conditii de maxima siguranta alimentara.   Mod de administrare:  Adulti: – In urma studiilor efectuate, s-a constatat ca laptisorul de matca pur are o serie de proprietati benefice, astfel incat consumul acestuia poate fi indicat in urmatoarele cazuri: * Vitalizarea si cresterea imunitatii organismului (cura intensiva). Numeroase studii au constatat efectul imunostimulator si imunomodular al laptisorului de matca pur. Astfel de efecte au fost atribuite laptisorului de matca avand in vedere continutul acestuia de substante adaptagene cum ar fi proteinele si acizii grasi. Se recomanda 2 cure anual, in special toamna si primavara, pentru o perioada de 3-4 saptamani, timp in care se administreaza intre 2-4 grame/zi. * Oboseala cronica, insomnii: – Laptisorul de matca pur este indicat in aceste cazuri datorita efectului vitalizant. Se vor efectua 2 cure anuale de cate 3 luni, pe parcursul carora se administreaza 1-3 grame/zi. * Depresie: – Consumul de laptisor de matca pur imbunatateste tonusul psihic si mental, recomandandu-se cure de 4 saptamani, in care se administreaza 2-3 grame/zi. Tratamentul se poate relua dupa pauze de 2 saptamani. * Ateroscleroza: – Consumul laptisorului de matca pur poate conduce la scaderea nivelului colesterolului si a trigliceridelor, impiedicand totodata depunerea acestora pe vasele sangvine. Se recomanda cure de 6-8 saptamani, perioada in care se poate administra o cantitate de 1-2 grame/zi. Tratamentul se poate relua de 3 ori pe an, cu pauza de minim 1 saptamana intre ele. * Osteoporoza: – Consumul de laptisor de matca pur poate favoriza secretia de estrogen, substanta care ajuta la asimilarea calciului in oase. Se recomanda consumul zilnic a 1-2 grame, pentru o perioada de 6-8 saptamani, in cure bianuale. * Menopauza: – In urma studiilor efectuate, s-a constatat ca laptisorul de matca pur contine compusi cu activitate estrogena, ceea ce inseamna ca poate avea efect pozitiv in cazul tulburarilor menstruale, putand asigura echilibrul hormonal al femeilor aflate la menopauza. Se recomanda cure de 6-9 saptamani, perioada in care se administreaza 1 gram/zi. * Alhzeimer: – Se recomanda cure de 2 saptamani, perioada in care se administreaza 4-6 grame/zi. Se pot efectua 6 cure intr-un an, cu perioade de pauza de 3 saptamani intre ele. * Probleme de fertilitate la barbati: – Se recomanda cure de 10-12 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi. * Probleme de fertilitate la femei: – Se recomanda consumul laptisorului de matca pur in 4-6 cure anuale de cate 4 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi. Dupa o pauza de 4 saptamani, tratamentul se reia. * Reumatism: – Se recomanda cure de 4-6 saptamani, perioada in care se administreaza 1-3 grame/zi. * Diabet: – Sunt indicate cure de 8 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi, putand avea ca efect benefic scaderea glicemiei. Mod de pastrare:- in ambalajul original, sigilat, intre 0-20 de grade C.- dupa desigilare, se va pastra la o temperatura intre 0-5 grade C.   Prezentare: 100 g Producator: Api Vitalis Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Scroll to Top